Voortgezet onderwijs

Je tijd op de middelbare school is misschien wel de meest bepalende en ‘vormende’ tijd van je leven. Kinderen ontwikkelen zich tot jong-volwassenen. Het is prachtig om te zien hoe vakdocenten, mentoren en schoolleiding elke dag op school werken met leuke, uitdagende en kwetsbare leerlingen aan hun toekomst. De verschuiving van kennis naar vaardigheden en in de verdere toekomst naar het helpen vinden van een bij elk kind passende ‘levenshouding’ is mooi én ingewikkeld.

Wij zijn er voor scholen die even de tijd of menskracht missen om kinderen op alle vlakken tegelijk te ondersteunen. We hebben (inval)vakdocenten, onderwijsassistenten en bevlogen trainers in studievaardigheden. Onze examentrainers zijn gewend met een frisse blik en in korte tijd de opbrengst van wat examenleerlingen geleerd hebben te optimaliseren.

Ook onze orthopedagogen en RT’ers kunnen worden ingevlogen. Gewoon omdat het even nodig is. En niet om te gaan vergaderen, overleggen en ‘adviezen te gaan typen’, maar simpelweg om samen te DOEN.

Ook al denken wij niet zo zeer in losse diensten en gaan we altijd het gesprek aan over wat er nu écht nodig is, toch zetten we hieronder op een rij welke ondersteuning we bieden. Maar laten we vooral even bellen, aan tafel gaan en elkaar aankijken. Dan wordt snel duidelijk of en wat we voor elkaar – en daarmee voor de leerlingen – kunnen doen.

Nina Collins

Manager VO-scholen
035-693 18 91

Niels Stuijver

Manager VMBO-scholen
035-621 70 91

Meer informatie, een afspraak of offerte op maat? Neem contact op!

Contactformulier