Onderwijs-zorgarrangementen

Wij verzorgen diverse onderwijs-zorgarrangementen die altijd een duurzame oplossing bieden voor leerling, ouders en school. Uitgangspunt hierbij is één leerling, één plan, één aanspreekpunt en bovenal: doen. Niet onnodig praten of (adviezen) schrijven, maar aan de slag met het kind. Succeservaringen brengen zoveel meer dan lange gesprekken.

Onze arrangementen verschillen in intensiteit. De ondersteuning varieert van specialistisch, intensief en langdurend tot licht en kortdurend. Onze ervaring binnen het onderwijsveld gecombineerd met de expertise van onze (ortho)pedagogen en andere experts, maakt dat wij voor het onderwijs een adequate zorgpartner zijn en voor de jeugdhulp een aanvullende onderwijspartner.

We merken dat ons team van specialisten met kennis van onderwijs én (jeugd)zorg een aanvulling is op bestaande partijen. Wij handelen snel en kunnen vaak binnen twee á drie weken starten met de juiste ondersteuning. Een kind dat thuiszit of vastloopt verdient het om snel weer perspectief te hebben en mee te doen.

Paul van Harn

Directeur
06-10 12 65 94

Jannetta van Harten

Manager Expertisecentrum en Orthopedagoog
035-621 70 91

Meer informatie, een afspraak of offerte op maat? Neem contact op!

Contactformulier