MBO

Wat zien we veel gepassioneerde vakmensen in het MBO. En studenten met al hun compleet verschillende talenten en achtergronden. Hoe wij met elkaar deze grote groep jongvolwassenen koesteren is zó bepalend voor hoe onze samenleving er over 10 of 20 jaar uitziet. Wat brengt de kunstmatige intelligentie, robotisering en een datagedreven wereld de MBO-student van nu? Wat vraagt het van de docent en (op)leiding?

Wij helpen graag waar de opleidingsmanager of docent in het MBO handen tekort komt. Extra ondersteuning in basisvakken als Nederlands en rekenen, waarna ze met vertrouwen naar hun examen gaan. Ook kunnen onze orthopedagogen helpen met de invulling van Passend Onderwijs en professionalisering van mentoren en docenten. Nooit door allerlei theoretische adviestrajecten, maar gewoon door er te zijn, de handen uit de mouwen te steken en samen te DOEN.

Ook al denken wij niet zo zeer in losse diensten en gaan we altijd het gesprek aan over wat er nu écht nodig is, toch zetten we hieronder op een rij welke ondersteuning we bieden. Maar laten we vooral even bellen, aan tafel gaan en elkaar aankijken. Dan wordt snel duidelijk of en wat we voor elkaar – en daarmee voor de studenten – kunnen doen.

Rosanne van den Born

Manager MBO-scholen en orthopedagoog
06-29 22 20 94

Meer informatie, een afspraak of offerte op maat? Neem contact op!

Contactformulier